Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hitted volna? címmel, Hernádi Judit és Kern András főszereplésével mutatja be legújabb vígjátékát az Orlai Produkció a Belvárosi Színházban csütörtökön. - Színház magazin
részletek »

Hitted volna? - bemutató a Belvárosi Színházban Hernádi Judittal és Kern Andrással

Színház magazin, amely elvisz, invitál abba a világba, ahová kikapcsolódni, önfeledten szórakozni, feltöltődni , elfeledni, igazságokat keresni járunk. Legyen az akár ókori klasszikus, vagy mai modern darab: a függöny fellebben, a lepel pedig lehull.
Színház magazin
Itt vagy: Színház magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Hitted volna? - bemutató a Belvárosi Színházban Hernádi Judittal és Kern Andrással
Hitted volna? - bemutató a Belvárosi Színházban Hernádi Judittal és Kern Andrással
Hitted volna? címmel, Hernádi Judit és Kern András főszereplésével mutatja be legújabb vígjátékát az Orlai Produkció a Belvárosi Színházban csütörtökön.
Richard Baer darabja - amelyet Verebes István állított színpadra - két középkorú ember kapcsolatát jeleníti meg.

Herman és Christine barátok, több mint harminc éve. Amíg házastársaik éltek, állandóan összejártak négyesben. Mára mindketten egyedül maradtak és alig találkoznak. Christine megunta a magányt, és végre úgy döntött, elköltözik New Yorkból és új életet kezd. Összecsomagolt, költöztetőket hívott, és már minden készen áll az új élet kezdésére, amikor betoppan a jó barát, Herman.

"Richard Baer darabja rengeteg humorral és szeretettel mutatja be, hogy csodák márpedig történhetnek" - olvasható a produkciós iroda MTI-hez eljuttatott közleményében.
Hirdetés

Hernádi Judit legutóbbi hat bemutatójából - a Hitted volna? című előadással együtt - három a Belvárosi Színházban van műsoron. A színésznő játszik az Orlai Produkció Bandy-lányok és a Római vakáció című előadásában is. Kern András A kellékes és A 88. utca foglyai után vállalt szerepet ismét az Orlai Produkció bemutatójában.

Verebes István, Kern András és Hernádi Judit mintegy harminc év után dolgozik újra együtt színházban. A két színész Murray Schisgal amerikai szerző két - Gépírók és Kínaiak című - egyfelvonásosában játszott együtt utoljára, szintén Verebes István rendezésében a Vígszínházban.

A Hitted volna? című darabot Orlai Tibor producer és Zöldi Gergely fordító, dramaturg direkt a két színész számára kereste. A darab októberben 3. és 5. között, továbbá 24-én és 26-án látható a Belvárosi Színházban. A Christine-t alakító Hernádi Judit és a Hermant játszó Kern András mellett Ficzere Béla és Jeges Krisztián szerepel a produkcióban, a díszlet Mira János, a jelmez Tordai Hajnal munkája.
- MTI -
Kern András (b) Herman és Hernádi Judit (j) Christine szerepében Richard Baer Hitted volna? című vígjátékának fotóspróbáján a Belvárosi Színházban 2013. október 2-án. A darabot Verebes István rendezésében október 3-án mutatják be. MTI Fotó: Bruzák Noémi
MTI Fotó: Bruzák Noémi MTI Fotó: Bruzák Noémi
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - hitted volna, kern andrás, hernádi judit, belvárosi színház
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-10-03 09:40:52
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü